WIJ HELPEN U MET UW EVENT

MEETING & EVENTS

Wij verwelkomen u en uw gasten graag voor elke zakelijke bijeenkomst van één of meerdere dagen. De unieke uitstraling van Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar is inspirerend en geeft goede energie. Wat natuurlijk belangrijk is tijdens het houden van een vergadering of meeting!

Vergaderingen

In onze vergaderzalen op de eerste en tweede verdieping zijn alle faciliteiten aanwezig voor inspirerende meetings, effectieve vergaderingen, lezingen of presentaties voor 16 tot 30 personen. Indien u een grotere ruimte nodig heeft, dan kunt u terecht in onze Igesz Hotelbar & Lounge of in Serre ‘De Oude Boom’ met binnentuin.

Faciliteiten en extra's

Alle technische benodigdheden zoals een smartboard, beamers, bekabeling, geluidsfaciliteiten, stopcontacten en snelle WIFI (gratis) zijn aanwezig. Het is uiteraard mogelijk om in de pauze met elkaar te lunchen of na afloop informeel te evalueren onder het genot van een drankje en een borrelhapje of een culinair diner.

Ruime parkeergelegenheid

Uw auto parkeert u gratis, makkelijk en veilig op de parkeerplaats aan de overkant van Hotel Marktstad.

Meer informatie?

Benieuwd naar onze mogelijkheden of arrangementen? Neem contact op met onze afdeling Events via events@hotelmarktstad.nl of bel direct naar 0224-23030.


logo in footer

In ons ruime Grand-Café Restaurant willen wij u op een laagdrempelige en huiselijke manier laten genieten van ons kwalitatief hoogstaand en heerlijk eten en drinken.

Contact ons

Markt 22 1741 BS Schagen Nederland

0224-230300

Copyright 2022 © Design by Webhoek