Geniet van de ambiance!

CONFERENTIES

Bij Hotel Marktstad en Grand Café De Ooievaar kunt u uw conferentie op maat organiseren. In onze conferentiezaal in het hart van Schagen kunt u alle kanten op. De zaal, met uitzicht op onze stadstuin, is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien om optimaal geïnspireerd te raken. Onze locatie is bovendien uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Verschillende zaalopstellingen

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk. Voor een conferentie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een theateropstelling waar we in totaal 130 mensen kunnen faciliteren. De conferentieruimte wordt speciaal naar uw wensen ingericht.

Dineren en overnachten

Na uw conferentie kunt u heerlijk dineren in Grand Café Restaurant De Ooievaar of overnachten in één van onze ruime sfeervolle hotelkamers met diverse faciliteiten zoals gratis WiFi en een kluis die geschikt is om uw waardevolle spullen op te bergen.

Meer informatie?

Hotel Marktstad denkt graag met u mee over de mogelijkheden en houdt rekening met uw wensen. Het team zorgt voor een nauwkeurige voorbereiding en een zorgeloos verloop van uw event. Vraag vrijblijvend een offerte op voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden. Neem contact met ons op via events@hotelmarktstad.nl of bel naar 0224 - 230303.

ZAALMOGELIJKHEDEN

  • Conferentie voor 100 gasten.

  • Centrale ligging in de kop van Noord Holland.

  • Full service catering.

  • Veel buitenlicht en een mooi uitzicht op de stadstuin. 

  • Gratis parkeren.

  • Moderne techniek: licht, geluid & video.

  • Gratis Wifi.

ZAALMOGELIJKHEDEN

WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR UW CONGRESIDEEËN.

CONTACT

logo in footer

In ons ruime Grand-Café Restaurant willen wij u op een laagdrempelige en huiselijke manier laten genieten van ons kwalitatief hoogstaand en heerlijk eten en drinken.

Contact ons

Markt 22 1741 BS Schagen Nederland

0224-230300

Copyright 2022 © Design by Webhoek