VOL PASSIE GENIETEN VAN HET LEVEN

GRAND CAFÉ RESTAURANT DE OOIEVAAR IN SCHAGEN

Ontdek de veelzijdige gastronomie en de gastvrijheid van boutique Hotel Marktstad & Grand Café Restaurant De Ooievaar in Schagen. Bij Grand Café Restaurant De Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Kies voor een borrel of een kopje koffie in onze Igesz Hotelbar of laat u verassen met een uitgebreid ontbijt, of kom dineren in onze serre 'De Oude Boom' of Restaurant de Ooievaar. Het is uiteraard ook mogelijk om lekker te eten en drinken in onze binnentuin. Bij ons kunt u volop genieten van culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance.

Iets vieren of organiseren?

Onze diverse ruimtes lenen zich uitstekend voor een feestje, bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling van deze events of meetings.

Restaurant in Schagen

Restaurant De Ooievaar

In Grand Café Restaurant De Ooievaar willen we dezelfde gastvrijheid uitdragen, zoals dat sinds 1953 zo vertrouwd is. Het is een restaurant waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes en waar het draait om gastvrijheid & gezelligheid.

hotelbar & lounge

Igesz Hotelbar en Lounge

U kunt in onze 'Igez' Hotelbar & Lounge terecht voor een lekker drankje om uw dag ontspannend af te sluiten.

serre

Serre de oude boom

Serre 'De Oude Boom' is uitstekend geschikt voor de grotere diners en partijen. Daarnaast bent u ook welkom voor (het houden van) optredens, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, condoleances, kraamfeesten en recepties.

stadstuin

Stadstuin 'De Oude Boom'

In onze unieke stadstuin met de monumentale 'Oude Boom' is het genieten in de zon van een heerlijk ontbijt, koffie met taart, een gezellige BBQ met vrienden of familie, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.

logo in footer

In ons ruime Grand-Café Restaurant willen wij u op een laagdrempelige en huiselijke manier laten genieten van ons kwalitatief hoogstaand en heerlijk eten en drinken.

Contact ons

Markt 22 1741 BS Schagen Nederland

0224-230300

Copyright 2022 © Design by Webhoek