Wilt u een onvergetelijk feest organiseren in het hart van Schagen?

FEESTEN & PARTIJEN

Een feest is pas écht geslaagd als iedereen een geweldige tijd heeft gehad! Dat begrijpen wij bij Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar in Schagen maar al te goed. Daarom zijn er bij ons vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, babyshower, kraamfeest, verjaardag, jubileum en borrel. Het hotel en restaurant zijn sfeervol ingericht en vanwege de vele mogelijkheden de ideale locatie voor elk evenement!

Serre 'De Oude Boom' en de stadstuin

Onze serre is uitermate geschikt voor grotere diners en partijen. Elk evenement kan naar eigen wens worden ingevuld. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke tijd. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van onze stadstuin, een unieke binnentuin met monumentale oude boom.

Een zakelijk feest

Een kerst,- of nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om samen met uw collega’s terug te blikken op een productief jaar of te toasten op een succesvol nieuwjaar. Maar ook een productlancering, een jubileum, een behaalde licentie is reden voor een (zakelijk) feestje. Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar hebben verschillende zalen met een stijlvolle inrichting voor grote en kleine gezelschappen. Wij zorgen er bovendien voor dat de catering precies aansluit bij het thema van uw feest. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid dinerbuffet, een à la carte diner, een high tea of een walking dinner. Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag, denken met u mee en verzorgen het feest tot in de puntjes. 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om eerst de sfeer te komen proeven. Wij helpen u graag het perfecte feest te organiseren in het hartje van Schagen!

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Vraag informatie aan

logo in footer

In ons ruime Grand-Café Restaurant willen wij u op een laagdrempelige en huiselijke manier laten genieten van ons kwalitatief hoogstaand en heerlijk eten en drinken.

Contact ons

Markt 22 1741 BS Schagen Nederland

0224-230300

Copyright 2022 © Design by Webhoek