ZEG JA IN DE MOOISTE TROUWLOCATIE VAN SCHAGEN EN OMGEVING!

Trouwen

Als u op zoek bent naar de meest romantische, alles-in-één trouwlocatie in hartje Schagen, bent u bij Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar aan het juiste adres!

Alles op één locatie

Hoe makkelijk is het om de mooiste dag van jullie leven te kunnen vieren zonder stress? De fotoshoot, de lunch, de trouwceremonie, taart aansnijden en toasten, de receptie, het diner en het avondfeest, zelfs een romantische bruidssuite voor jullie en luxe kamers voor de gasten: alles kan op een fantastische locatie midden in het centrum van Schagen. Bij slecht weer en zelfs in de winter hoef je je geen zorgen te maken, dan vindt de plechtigheid ‘gewoon’ plaats in onze sfeervolle Serre. Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van onze romantische en unieke binnentuin.

Diner, feest en overnachting

Terwijl jullie de bruidstaart aansnijden, bereidt onze chef het huwelijksdiner voor. Na het eten maakt een sensationele feestavond de dag van jullie leven compleet. In de bruidssuite blikken jullie samen terug op een dag vol mooie indrukken. Mocht het nodig zijn, dan hebben we ook voor de gasten die van ver gekomen zijn, een kamer gereserveerd.

Jullie bruiloft is maatwerk

De organisatie van jullie complete bruiloft, waarbij met alle wensen rekening wordt gehouden, is maatwerk. Wij van Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar informeren jullie met alle plezier over de vele mogelijkheden. Maak van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in handen van ons team, zodat jullie volledig ontspannen en samen met de gasten van jullie trouwdag kunnen genieten.

Let’s meet! 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat wij persoonlijk uit kunnen leggen waarom Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar dé locatie is voor een droombruiloft.


Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Vraag informatie aan

logo in footer

In ons ruime Grand-Café Restaurant willen wij u op een laagdrempelige en huiselijke manier laten genieten van ons kwalitatief hoogstaand en heerlijk eten en drinken.

Contact ons

Markt 22 1741 BS Schagen Nederland

0224-230300

Copyright 2022 © Design by Webhoek