Sfeervolle ambiance
Restaurant De Ooievaar
Bij Grand Café Restaurant De Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Ons doel is het creëren van een toegankelijke en warme plek, waar u even kunt ‘buurten’ onder het genot van een lekker glas bier, uitgebreid kunt eten of heerlijk borrelen met vrienden of collega’s.
Ambachtelijk en biologisch
De ingrediënten en producten die wij gebruiken worden geleverd door onze, veelal biologische, leveranciers uit de streek. Zodat heerlijk ook eerlijk is. Vlees is bijvoorbeeld afkomstig van boeren uit de regio bij wie de dieren op natuurlijke wijze kunnen opgroeien. Hierbij is veel aandacht voor kwaliteit van ruimte en voeding. De vis op onze kaart is afkomstig van de dagelijkse kleine aanvoer uit Den Oever en Den Helder. Alleen het beste is goed genoeg.
Iets vieren of organiseren?
Onze diverse ruimtes lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld een feestje, bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling van deze events of meetings.
Bij Grand Café Restaurant De Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Ons doel is het creëren van een toegankelijke en warme plek, waar u even kunt ‘buurten’ onder het genot van een lekker glas bier, uitgebreid kunt eten of heerlijk borrelen met vrienden of collega’s.
Ambachtelijk en biologisch
De ingrediënten en producten die wij gebruiken worden geleverd door onze, veelal biologische, leveranciers uit de streek. Zodat heerlijk ook eerlijk is. Vlees is bijvoorbeeld afkomstig van boeren uit de regio bij wie de dieren op natuurlijke wijze kunnen opgroeien. Hierbij is veel aandacht voor kwaliteit van ruimte en voeding. De vis op onze kaart is afkomstig van de dagelijkse kleine aanvoer uit Den Oever en Den Helder. Alleen het beste is goed genoeg.
Iets vieren of organiseren?
Onze diverse ruimtes lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld een feestje, bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling van deze events of meetings.